WIM Marina Gajcin

Selv under hektiske eksamensforberedelser deler Marina sitt sjakkarbeid. Dagens tre studier er av det komplekse slaget. Etter at du har løst studiene, kan du sammenligne med fremgangsmåten til Marina. Her vil du få en bekreftelse på solid arbeid, eller en rettesnor hvis du har vurdert feil. Her finner du ikke bare riktig svar, men hele prosessen som hører til hver beslutning.

Abonnenter finner sjakkstudiene og løsningsforslag med forklaring her. Til dere som vil følge treningsopplegget anbefales det å begynne fra starten, hvor Marina forklarer hvordan du skal jobbe med sjakkstudier. Marina oppfordrer også til å ikke hoppe over den innledende videoen…. ingen snarveier!

For de som har ambisjoner om å ta det neste steget på sjakkbrettet, kan Marina sitt treningsopplegg være midt i blinken. Ikke forvent noen få minutter med sjakk, men vær klar til å presse deg maksimalt over tid! Hvis du vil ha tilgang til Marina sitt personlige treningsprogram og mye mer, finner du ulike abonnementsløsninger her.


I løpet av høsten 2020 kommer GM Mihajlo Stojanovic med åpningsteori på høyeste nivå. Under «Trainers Work» vil du få tilgang til flere års fordypning fra stormesteren. Gjendrivelse av flere anerkjente varianter som du ikke finner noe annet sted er bl.a. på menyen. Dette er deler av livsverket til Misja, og blir kun tilgjengelig for abonnenter.