Jorden van Forest – Magnus Carlsen – Italiensk for hvit del 7

Italiensk for hvit

Dette er sjuende og siste del om Italiensk for hvit med GM Mihajlo Stojanovic. Del 6 blir lagt ut i en av de aller nærmeste dagene, de som vil se i rekkefølge må vente litt 🙂

I siste video går Mihajlo grundig igjennom partiet Jorden van Forest – Magnus Carlsen fra Tata Steel januar 2020, hvor varianten med 3… Nf6 4. Ng5 ble spilt. Vi i Hell Chess Academy er stolte av å kunne presentere over 3 timer med GM-video om Italiensk for hvit! Få eller ingen blir vel åpningseksperter bare av å se video, men dette er en god start! Stormesteren tar for seg ideer, planer, kritiske varianter, hovedvarianter samt noen feller for både svart og hvit på en strukturert og instruktiv måte. Husk å trykk på pauseknappen når du får oppgaver av stormesteren.

Kanskje er denne videoserien fullt på høyde, om ikke bedre, enn andre utgivelser om Italiensk. Som siste del indikerer, tar den også for seg det siste av nytt om åpningen. For øvrig er Italiensk en av de eldste sjakkåpningene.

Ettersom videoserien om Italiensk er en del av et åpningsrepertoar, stopper ikke ferden riktig enda 🙂 Neste ut blir hvit mot Pirc! To deler er allerede klare og legges ut i løpet av jula, så følg med!

Abonnenter finner Italiensk 3… Nf6 del 7 i videobiblioteket, eller via «Trainers Work» på sidene til stormesteren. Innoldet på Hell Chess Academy er ikke tilgjengelig andre steder.


Har du ikke abonnement fra før er du selvsagt hjertelig velkommen til å tegne nytt! Innholdet på sidene vokser fra uke til uke, men inneholder allerede 150 timer video, side opp og side ned med oppgaver, samt over 500 sider pdf med læremateriell og oppgaver for begynner- til viderekomne nivå for utskrift eller visning i nettleseren.

Som abonnent bidrar du selvsagt til nytt ukentlig innhold på sidene, men også til videreutvikling som f.eks. norsk teksting av engelske videoer som vi ønsker å få til.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.