Dagens hjernetrim 5

Dagens hjernetrim

 

Etter … Kc4 har hvit et trekk som sikrer remis, faktisk skal svart spille riktig i noen trekk for å unngå tap. Partiet ble spilt mellom Lykke-Merlot Helliesen fra Caissa og Eivind Grunt Kreken fra Nordstrand Sjakklubb under Hell Grand Prix 2020. Mange fine tema i dagens sjakknøtt, finner du trekket til hvit i diagramstillingen? Forsøk gjerne direkte i nettleseren nederst på siden, lykke til!

34 spillere ble med på 2020-utgaven av Hell Grand Prix, men gleden var stor for at vi i det hele tatt fikk gjennomført turneringen. Ekstra gøy var det at flere juniorspillere tok turen til Trøndelag selv om Covid-tallene var noe røde. Heldigvis ble det ikke noe smitte underveis, ihvertfall ikke som vi har fått beskjed om i etterkant av arrangementet. Hell Grand Prix 2021 er planlagt til 22.- 24. mai, men det skal kanskje godt gjøres at vi får til det. Vi krysser fingrene for at det snart blir forsvarlig med spill over brett snart:

«OTB or not TB»

Les omtale fra turneringen på Bergensjakk eller se hvordan det gikk i turneringsservice. Bilder og resultater finnes også på Hell Sjakklubb sin hjemmeside.

 

sjakknøtt fra Hell Grand Prix 2020

 

Send gjerne inn partier som kan publiseres i dagens hjernetrim, i morgen kommer det ny sjakknøtt!

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.