Personvernerklering

Hvem er vi

Vår nettadresse er: https://www.hellchessacademy.com. Nettstedet er drevet av Hell Sjakklubb (Org.nr: 893271562)

Hvilke personlige data samler vi inn og hvorfor

Kommentarer

Når besøkende legger igjen kommentarer på nettstedet, samler vi inn dataene som vises i kommentarskjemaet, og også den besøkende IP-adresse og nettleserbrukeragentstreng for å hjelpe til med å oppdage spam.

En anonymisert streng opprettet fra din e-postadresse (også kalt en hasj) kan leveres til Gravatar-tjenesten for å se om du bruker den. Personvernreglene for Gravatar-tjenesten er tilgjengelige her: https://automattic.com/privacy/. Etter godkjenning av kommentaren din, er profilbildet ditt synlig for publikum i forbindelse med kommentaren din.

Media

Hvis du laster opp bilder til nettstedet, bør du unngå å laste opp bilder med innebygd stedsdata (EXIF GPS) inkludert. Besøkende på nettstedet kan laste ned og trekke ut alle stedsdata fra bilder på nettstedet.

Cookies

Hvis du legger igjen en kommentar på nettstedet vårt, kan du velge å lagre navn, e-postadresse og nettsted i informasjonskapsler. Disse er for enkelhets skyld, slik at du ikke trenger å fylle ut detaljene dine igjen når du legger igjen en kommentar. Disse informasjonskapslene vil vare i ett år.

Hvis du besøker påloggingssiden vår, setter vi en midlertidig informasjonskapsel for å avgjøre om nettleseren din godtar informasjonskapsler. Denne informasjonskapselen inneholder ingen personopplysninger og kastes når du lukker nettleseren.

Når du logger inn, vil vi også sette opp flere informasjonskapsler for å lagre innloggingsinformasjon og valg av skjermvisning. Påloggingscookies varer i to dager, og informasjonskapsler for skjermalternativer varer i ett år. Hvis du velger “Husk meg”, vil påloggingen din fortsette i to uker. Hvis du logger ut av kontoen din, blir innloggingskakene fjernet.

Hvis du redigerer eller publiserer en artikkel, vil en ekstra informasjonskapsel lagres i nettleseren din. Denne informasjonskapselen inneholder ingen personopplysninger og indikerer ganske enkelt post-ID for artikkelen du nettopp redigerte. Den utløper etter 1 dag.

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Artikler på dette nettstedet kan inneholde innebygd innhold (f.eks. Videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om besøkende har besøkt det andre nettstedet.

Disse nettstedene kan samle inn data om deg, bruke informasjonskapsler, legge inn ytterligere tredjepartsporing og overvåke interaksjonen din med det innebygde innholdet, inkludert sporing av interaksjonen din med det innebygde innholdet hvis du har en konto og er logget inn på det nettstedet.

Google analytics

Vi benytter analyseverktøyet Google Analytics, som igjen bruker informasjonskapsler (cookies) som er plassert på vår nettside. En informasjonskapsel er en tekstfil som lagres i din nettleser når du åpner en nettside. Det betyr at når du besøker vår nettside, vil din IP-adresse bli registrert for at vi skal få informasjon om trafikk og bruksmønstre på nettsiden, men vi vil ikke bruke denne informasjonen til å identifisere deg. Din IP-adresse anonymiseres før informasjon lagres og benyttes for å utarbeide statistikk som blant annet benyttes til å utvikle og forbedre nettsiden.

Opplysninger som samles inn gjennom Google Analytics er lagret på Googles servere i USA. Google regnes som en databehandler og er tilsluttet Privacy Shield.

Behandlingsgrunnlaget for å registrere IP-adresse før den anonymiseres er vår berettigede interesse i å sikre optimal drift av nettsiden.

Bruk av informasjonskapsler krever ditt samtykke. Forhåndsinnstilling i nettleser om at du som bruker aksepterer informasjonskapsler anses som et samtykke. Du kan når som helst endre innstillingene i nettleseren din dersom du ikke ønsker å akseptere en informasjonskapsel. For mer informasjon om informasjonskapsler og hvordan du kan endre innstillingene i nettleseren, se https://nettvett.no/informasjonskapsler/.

Vi benytter tjenester fra Google analytics for å kunne forbedre innholdet på våre sider, se egen personvernerklering fra Google.

Sosiale medier

Vi bruker i tillegg informasjon fra sosiale medier som Vimeo, Youtube, Facebook, Twitter og Instagram for å optimalisere vårt innhold på sidene.

Hvem deler vi data med

Databehandlere

Vi vil kun dele dine personopplysninger med tredjeparter dersom disse leverer tjenester innen drift, vedlikehold og andre tekniske løsninger. For å sikre dine rettigheter har vi inngått databehandleravtaler med disse som blant annet innebærer at dine personopplysninger ikke kan brukes for andre formål enn det vi har avtalt med deg.

Vår bruk av databehandlere vil kunne innebære at dine personopplysninger blir overført til databehandlere som befinner seg i land utenfor EU/EØS. Det innebærer at personopplysninger kan overføres til et land med et regelverk som ikke gir samme grad av beskyttelse av personopplysninger som reglene i Norge. For å sikre ditt personvern vil slik overføring kun skje i henhold til den til enhver tid gjeldende personvernlovgivningen, for eksempel via kontraktsfestede ordninger godkjent under GDPR.

Informasjon ved betaling behandles av betalingstjenesten Stripe, personvernerklering til 3. part finnes her.

Vi vil ikke utlevere dine personopplysninger til andre med mindre vi har et lovlig grunnlag for en slik utlevering. Eksempler på slikt grunnlag er dersom du har samtykket til det, fordi utleveringen er nødvendig for å utføre oppdraget, eller fordi vi etter lov er pålagt til å utlevere informasjon. Dersom mottakeren befinner seg i land utenfor EU/EØS, vil utlevering kun skje på lovlig grunnlag.

Hvor lenge lagrer vi dine data

Hvis du legger igjen en kommentar, beholdes kommentaren og metadataene på ubestemt tid. Dette er slik at vi kan gjenkjenne og godkjenne eventuelle oppfølgingskommentarer automatisk i stedet for å holde dem i en moderasjonskø.

For brukere som registrerer seg på vår hjemmeside (hvis noen) lagrer vi også den personlige informasjonen de gir i brukerprofilen deres. Alle brukere kan når som helst se, redigere eller slette sin personlige informasjon (bortsett fra at de ikke kan endre brukernavnet). Nettstedsadministratorer kan også se og redigere den informasjonen.

Hvilke rettigheter du har over dataene dine

Hvis du har en konto på dette nettstedet, eller har lagt igjen kommentarer, kan du be om å motta en eksportert fil med personopplysningene vi har om deg, inkludert all data du har gitt oss. Du kan også be om at vi sletter alle personopplysninger vi har om deg. Dette inkluderer ikke data vi er forpliktet til å oppbevare for administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige formål.

Vi benytter seg ikke av automatiserte avgjørelser, herunder profilering.

Dersom vårt behandlingsgrunnlag er begrunnet i ditt samtykke, kan du når som helst trekke dette tilbake ved å kontakte oss på følgende e-postadresse: epost@hellchessacademy.com

Dersom du har spørsmål om vår behandling av personopplysninger eller ønsker å gjøre en av dine rettigheter gjeldende, ta kontakt på e-post til: epost@hellchessacademy.com

Dersom du mener at vi bryter personvernlovgivningen, så kan du klage til Datatilsynet. Du finner informasjon om hvordan kontakte Datatilsynet på Datatilsynets nettsider: www.datatilsynet.no.

Hvor vi sender dataene dine

Besøkendes kommentarer kan sjekkes gjennom en automatisert søketjenestetjeneste for spam.

Din kontaktinformasjon

Ved registrering vil følgende informasjon bli lagret:

  • Navn
  • Brukernavn
  • Epost
  • Ved dialog utover registrering av brukerkonto kan lagring av telefonnummer og adresse være hensiktsmessig.

Tilleggsinformasjon

Hvordan beskytter vi dine data

Nettsidene hos wordpress.org (personvernerklering) benytter tillegg for å beskytte sidene som bl.a. iThemes Security og Acsimet Anti-spam. I tillegg er vår serverkapasitet også beskyttet av leverandør av webhotel.

Hvilke prosedyrer for brudd på data har vi på plass

Vi er opptatt av at uberettigede ikke får tilgang til dine personopplysninger. Vi benytter derfor flere former for sikkerhetsteknologi som sørger for en god beskyttelse mot uautorisert tilgang og misbruk av dine personopplysninger. Vi har også etablert interne rutiner for å sikre ditt personvern.

Hvilke tredjeparter vi mottar data fra

Informasjon ved betaling behandles av betalingstjenesten Stripe, personvernerklering til 3. part finnes her. Her mottar vi følgende opplysninger:

  • Navn på betaler
  • Beløp betalt vare/tjeneste kjøpt
  • Dato og tidspunkt for betaling

Annen kortinformasjon er det kun Stripe som har tilgang til.

Hvilken automatisert beslutningstaking og / eller profilering vi gjør med brukerdata

Vi formidler ikke brukerdata, men vil kunne sende relevant informasjon vedrørende innholdet på våre sider tilbake til bruker. Ettersom vi ikke benytter automatisk fornying av abonnement, vil det være naturlig med en epost om fornying etter abonnementet har løpt ut.